Over mij

Waar zal ik eens beginnen? Ook hier start vaak al een proces… wellicht ook herkenbaar? Ik ben iemand die altijd nieuwsgierig is naar wat mensen drijft om te doen wat ze doen, en wat ervoor zorgt dat ze soms niet meer in hun flow zitten. Persoonlijk ben ik voortdurend bezig met het kiezen van mijn eigen pad. Ik zoek altijd naar uitdagingen, houd van reizen maar kan ook een echte huismus zijn.

Fröbelen, buiten zijn, lezen, genieten van feelgood series, de zon en bloemen – dit alles geeft me veel vreugde. Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe dingen en het leren van nieuwe ervaringen. Spiritualiteit is ook een belangrijk aspect van mijn leven, en tegelijkertijd ben ik ook trots op mijn Friese achtergrond.

Al deze aspecten kunnen naast elkaar bestaan, zolang ik me er maar goed bij voel. Deze “mening” over mezelf is niet altijd zo geweest; het is een voortdurend proces dat in beweging blijft. Hierdoor zijn er drempels en obstakels, maar ook veel ruimte en vrijheid om mezelf te ontdekken en te zijn wie ik wil zijn.

Mijn persoonlijke ervaring toonde me dat lichaam, geest en gevoel niet altijd in harmonie zijn. Ik kreeg last van vage klachten zoals blaasontstekingen, onzekerheid, keuzeloosheid, pijnlijke gewrichten, vermoeidheid en slechte concentratie.
Na zo een tijdje door te hebben gemodderd besefte ik na de geboorte van mijn kinderen dat ik vol energie wilde genieten als moeder en mijn ware zelf wilde zijn.
Ik volgde diverse cursussen en opleidingen, zowel persoonlijk als professioneel. Alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik nu ben wie ik ben, vol energie in het leven sta en vooral geniet!

Wat doe ik nog meer?

Naast mijn ‘gewone’ werkzaamheden ben ik ook actief als paardencoach en beeldend therapeut. Door middel van paardencoaching help ik cliënten om inzicht te krijgen in hun eigen gedrag en emoties. Paarden reageren oprecht en direct op het gedrag van mensen, wat het mogelijk maakt voor de cliënt om onmiddellijke feedback te ontvangen en aan zelfreflectie te doen. Het doel is om door deze interactie met paarden de communicatie, het zelfbewustzijn en het emotioneel welzijn van de cliënt te bevorderen.

Daarnaast – ja, er is nog meer! – ben ik ook actief als beeldend therapeut. In deze rol maak ik gebruik van kunstzinnige middelen en creatieve processen om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en het aanpakken van psychologische uitdagingen. Door middel van tekenen, schilderen, boetseren en andere creatieve technieken, stimuleer ik cliënten om hun gedachten, gevoelens en ervaringen te uiten en te onderzoeken.

Ik help je om de stralende versie van jezelf te worden!

Contact

Het werken als ervaringsdeskundige en het kunnen werken vanuit mijn eigen holistische visie geeft mij veel energie. Bij mij bepaal je jouw eigen traject en proces en mijn streven is om samen de balans in lichaam, geest en hart te herstellen. Wil je meer weten over dit traject? Neem dan contact met me op!