Essentiële oliën

Dit begon allemaal met natuurlijk veel lezen en ervaringen opzoeken. Ik heb eerst een aantal oliën getest wat ik er van vond. Maar dit duurde maar kort, ik was enthousiast! En dus begon ik mijn olie avontuur met de starterkit, met 12 oliën en een diffuser van young living.

Wist je dat essentiële oliën een ondersteunende werking hebben op zowel onze mentale als fysieke gesteldheid?

Uit mijn enthousiasme zijn er al een aantal mensen uit mijn omgeving aangestoken met dit “olievirus”. Ik kan je hier alles over de olie vertellen maar het is echt een kwestie van zelf ervaren. Ben je geïnteresseerd? Laat me dit weten dan gaan we kijken welke olie voor jou het fijnst zou zijn.

Wil je met een groepje een workshop plannen? Dit kan natuurlijk ook! Je krijgt dan alle info uit de starterkit, we gaan een beeldende oefening doen en maken een eigen roller op maat.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten. Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces. Elke olie heeft zijn unieke aroma, zijn eigen krachtige werking en kent dus ook een eigen toepassing.

Doordat essentiële oliën van young living sterk geconcentreerd zijn, hebben ze een zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal. Essentiële oliën kunnen dus een positief effect hebben op het menselijk lichaam. Door de structuur van vluchtige, aromatische moleculen kunnen de oliën snel door de celmembranen heen dringen en kunnen ze cellulaire functies verbeteren.

De essentiële oliën van YoungLiving hebben een Seed to Seal garantie: ze zijn allemaal 100% puur en natuurlijk. Daarbij hebben ze géén toevoegingen alsook geen schadelijke! Elke olie heeft zijn eigen werking op jou lichaam en geest.

Reuk is een heel sterk zintuig wat we moeilijk kunnen manipuleren met ons geest. Het werkt op onze oerhersenen. Je herkent het vast wel, dat een geur een bepaalde herinnering op wekt. Of dat je een bepaalde kalmte ervaart bij een geur, of energie krijgt. Dit is de mentale werking van de olie.

Waar kan ik het dan voor gebruiken?

Essentiële oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt worden: aromatisch, plaatselijk en inwendig.

En wist je dat het niet stopt bij de oliën?

Er zijn nog veel meer mooie niet toxische producten van Young Living. Denk aan shampoo’s, make-up, tandpasta, schoonmaakmiddelen, enzovoort. Heb je hier interesse in? Laat het me weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten
Archief